IPL ontharen in Rotterdam

laser ontharen

ipl ontharings behandelingIPL ontharen is een non-invasieve definitief ontharen methode. IPL is de afkorting voor Intense Pulsed Light. De IPL ontharen methode gebruikt een flitslamp die krachtige lichtflitsen afgeeft. IPL ontharen systemen werken volgens dezelfde principes als lasers: licht wordt geabsorbeerd in specifieke (pigment) cellen in de huid. De energie in het licht wordt omgezet in hitte, welke de beoogde cellen beschadigd. In het geval van IPL ontharen wordt de energie gericht op de haarfollikel van de ongewenste haar. Het pigment in de haarfollikel absorbeert het licht alwaar het wordt omgezet in hitte. De haar valt hierdoor uit en door beschadiging van de haarfollikel zal de haar niet meer terug groeien.
Een groot voordeel van IPL ontharen is dat er weinig tot geen hersteltijd nodig is. Men kan bij wijze van spreken in de lunchpauze een IPL ontharen behandeling ondergaan en daarna weer gewoon aan het werk gaan.

Toepassingen IPL ontharing

IPL ontharen kan toegepast worden op ongewenste haargroei op diverse plaatsen op het lichaam, zoals: onderarmen, bikinilijn, gezicht, nek, de rug, borst en benen. De IPL methode kan behalve voor definitief ontharen ook gebruikt worden voor het behandelen van huidproblemen, zoals bijvoorbeeld pigmentvlekken en wratten. Voor wie woonachtig is een Rotterdam en omgeving kan  Ipl ontharen Rotterdam een uitkomst zijn

 

Voordelen IPL ontharen

IPL ontharen is een zeer veelzijdige en veilige definitief ontharen methode. Enkele voordelen van IPL ontharen boven andere ontharingsmethodes zijn de volgende:
– Bijna pijnloos;
– Duurzame verwijdering van haren
– Niet meer harsen of scheren
– De huidstructuur wordt gladder door IPL ontharen
– Alleen de ongewenste haartjes worden verwijderd waarbij de huid intact blijft

Posted In spa